Loqui, l’alternativa a Whatsapp per al teu mòbil Firefox OS

Una de les mancances que tenia Firefox OS i que feia tirar enrere a molta gent alhora d’adquirir un telèfon amb aquest sistema operatiu era el Whatsapp. Tot i que esperem amb ganes que faci la seva aparició a Firefox OS, de moment ens podrem consolar amb una bona alternativa.

Loqui és un servei de missatgeria instantània en versió alpha que ens permet xatejar des del nostre smartphone utilitzant el nostre compte de Hangouts o Jabber. Pel que hem pogut provar, l’aplicació va per bon camí i si es posa una mica les piles pot ser una bona alternativa a Whatsapp.

A més a més, Loqui és una aplicació gratuïta (i sempre ho serà), segura (es connecta a través de portes d’enllaç TLS segures i confidencials) de programari lliure (Ets lliure d’usar-lo i modificar-lo com vulguis sota els termes de la AGPLv3) i innovadora (basada en WebAPI, HTML5 i CSS3).

S’haurà de provar, no creieu?

Share Button

No responses yet

  1. Albert Juhé Lluveras escrigué el ::

    Sembla ser que també hi haurà una aplicació compatible amb la xarxa de WhatsApp:
    http://www.justapps4all.com/whatsapp_firefox_os_connecta2.html

  2. Pingback de Conecta2, l’aplicació per Firefox OS compatible amb whatsapp | mozilla.cat on ::

    […] just la setmana passada, us parlava de l’aplicació Loqui, el servei de missatgeria instantània en versió alpha que ens permet xatejar des del nostre […]