Gaudeix del mític Pac-man al teu mòbil Firefox OS

Tots aquells que ja sigueu una mica grandets segur que us sonarà el videojoc Pac-man, un clàssic de la indústria que es va convertir en tot un fenomen des del seu llançament al mercat el 22 de maig del 1980 i en un autèntic icona generacional.

Un vell clàssic reescrit completament amb HTML5 que podrem gaudir des del nostre navegador preferit o des de qualsevol mòbil amb Firefox OS.

Per la gent més jove dir-vos que Pac-man és un cercle groc amb boca que s’introdueix en laberints per a menjar tots els puntets blancs. El nivell s’acaba quan Pac-Man ha menjat tots aquests punts. Per posar les coses difícils ens trobem amb quatre monstres, Shadow (Blinky), Speedy (Pinky), Bashful (Inky) i Pokey (Clyde), que recorren el laberint intentant menjar-se al nostre heroi.

La versió del joc es troba en fase Beta, raó per la qual podem trobar algun petit error o problema de jugabilitat. Tot i així, una bona excusa per distreure’s una bona estona. Que el gaudiu!

 
Pac-man al teu mòbil Firefox OS

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de Gaudeix del mític Pac-man al teu mòbil Firefox OS | Buy Smartphone and Tablet Firefox OS on ::

    […] …des del nostre navegador preferit o des de qualsevol mòbil amb Firefox OS . Per la gent més jove dir-vos que Pac-man és un cercle groc amb boca que s’introdueix en laberints per a menjar tots els puntets… Reading… […]