Més detalls de la primera tauleta amb el Firefox OS

Més detalls de la primera tauleta amb el Firefox OS

Sembla ser que Mozilla no només vol tenir presència en telèfons i televisors intel·ligents sinó que també està interessada en el sector de les tauletes. Aquest primer prototip ve de la mà de la companyia Foxconn i seguirà la filosofia de Mozilla d’oferir un producte econòmic però capaç de cobrir amb solvència les necessitats més bàsiques. Recordem que va dirigit sobretot a mercats emergents.

La tauleta comptarà amb una pantalla de 10,1 polzades amb una resolució de 1280 x 800, processador quad-core A31 ARM Cortex – A7, 2 GB de RAM, 16 GB d’emmagatzematge intern ampliaves mitjançant targeta microSD i una bateria de 7.000 mAh. Càmera frontal de 2 megapixels i potserior de 5, GPS, giroscopi i port microUSB amb unes dimensions de 266 x 170 x 9,7 mm.

Unes característiques molt semblants a una tauleta Android de gamma baixa a un preu aproximat d’uns 150 dòlars. Haurem d’esperar a tenir-la entre les mans per poder opinar millor però de moment la cosa promet. Estarem atents.

 

 

 

Share Button

No responses yet

  1. Pingback de Més detalls de la primera tauleta amb el Firefox OS | Buy Smartphone and Tablet Firefox OS on ::

    […] Sembla ser que Mozilla no només vol tenir presència en telèfons i televisors intel·ligents sinó que també està interessada en el sector de les tauletes. Aquest primer prototip ve de la mà de la companyia… Reading… […]