Revolution de Geeksphone, el primer telèfon MultiOS

Revolution de Geeksphone

Mica en mica, la companyia espanyola Geeksphone ens ofereix més informació del seu innovador terminal Revolution, el primer telèfon del mercat amb la possibilitat d’iniciar Firefox OS (Boot2Gecko, per ser més correctes) o Android segons les preferències del usuari.

Revolution és un mòbil que no destaca pel seu maquinari. El telèfon es situa dins la gamma mitjana amb unes especificacions correctes. A destacar, la seva càmera posterior de 8 Mpíxels i una bona bateria de 2.000 mAh. Haurem de veure si el GB de RAM és suficient per oferir una experiència satisfactòria al usuari. Esperem poder-ho comprovar al proper Mobile World Congress de Barcelona.

Característiques de maquinari

Pantalla IPS de 4,7 polzades i resolució de 960 × 540 píxels
Processador Intel Atom Z2560 dual-core a 1,6 GHz
1 GB de RAM
4 GB d’emmagatzematge
Ranura MicroSD, possibilitat d’ampliar a 32 GB addicionals
Càmera posterior de 8 Mpíxeles amb Flash LED
Càmera frontal de 2 Mpíxeles
Bateria de 2.000 mAh
Connectivitat 3G (HSPA), AGPS, WiFi 802.11b/g/ni Bluetooth 3.0
Dimensions: 135 × 68,4 × 9,8 mm

Pel què realment destaca Revolution i el fa diferent de la resta és per MultiOS, una opció que ens permetrà alternar entre ambdós sistemes operatius gràcies a una aplicació anomenada sistema OTA. Aquest sistema també ens permetrà actualitzar els sistemes operatius amb tant sols un clic. Una possibilitat molt interessant.

Encara no sabem ni data de llançament ni preu però des de la pàgina web de Geeksphone podem subscriure’ns a una llista de correus per estar al dia de les darreres novetats. Si us fa mandra, no patiu que des de la comunitat catalana de Mozilla us mantindrem ben informats.

 

 

 

Share Button