Firefox OS Flame, el telèfon intel·ligent de Mozilla

Firefox Os Flame, el telèfon intel·ligent de Mozilla

En el passat Mobile World Congress de Barcelona, Mozilla va presentar el que serà el primer mòbil de la Fundació. Un terminal pensat perquè els desenvolupadors puguin conèixer el funcionament del sistema operatiu Firefox OS en un entorn real.

El Firefox OS Flame neix amb l’objectiu d’esdevenir una bona eina perquè els desenvolupadors puguin trastejar totes les capacitats del sistema operatiu com ara l’acceleròmetre, la càmera o la connexió NFC. Una estratègia de la Fundació Mozilla per facilitar l’aterratge de nous desenvolupadors  i per augmentar la qualitat de les seves aplicacions.

El terminal ve amb un processador Qualcomm Snapdragon sota el braç, una senya d’identitat de tots els mòbils operatius al mercat amb aquest sistema operatiu, una bona càmera posterior de 5 Mpx i amb la possibilitat de modificar la memòria RAM dels 256MB a 1 GB per permetre als desenvolupadors provar les aplicacions amb diferents potencies.

De moment el Firefox OS Flame encara no ha sortit al mercat, però estem segurs que serà una bona opció perquè els desenvolupadors puguin testejar aplicacions i jocs .

Característiquesl de Firefox OS Flame:

 • Processador Qualcomm Snapdragon MSM8210 a 1.2GHz
 • Pantalla 4.5 ” ( FWVGA 854 × 480 píxels )
 • Càmera posterior de 5Mpx / Càmera frontal de 2 Mpx
 • Xarxa 3G UMTS quatribanda ( 850/900/1900/2100 )
 • 8 GB d’emmagatzematge
 • Memòria RAM de 256MB – 1GB ( ajustable pel desenvolupador )
 • A- GPS
 • NFC
 • Bateria de 1800 mAh
 • WiFi 802.11 b / g / n
 • bluetooth
 • Connector Micro USB
Share Button