Line arriba a Firefox Os per fer oblidar a Whatsapp

Line arriba a Firefox OS

Sembla ser que al final els usuaris de Firefox Os no podrem gaudir de la flamant nova adquisició de Facebook, el popular servei de missatgeria instantània Whatsapp. Però no patiu que no ens quedarem amb les mans buides. De moment ja podem gaudir complement gratis del genial Line.

Line és una aplicació de missatgeria japonesa molt completa i fàcil d’utilitzar. Ens permet enviar missatges individuals, trucades de veu i videotrucades, xatejar en grup, crear llistes d’amics i compartir fotos. Una bona alternativa a Whatsapp que, a més a més, també es pot utilitzar des de l’escriptori del nostre ordinador.

I per si fos poc, sembla ser que Telegram també arribarà al sistema operatiu de la guineu més famosa de la xarxa. Com veieu no tot són males noticies eh! Estarem ben atents!

Descarregar Line per Firefox Os

Share Button