Arriba Flame, el telèfon intel·ligent per a desenvolupadors del Firefox OS

Flame, el telèfon intel·ligent de Mozilla

Des de fa poques hores ja es possible reservar Flame, el “flamant” telèfon intel·ligent de Mozilla dissenyat pels desenvolupadors de la fundació i l’empresa T2Mobile i destinat a esdevenir el dispositiu de referència en el disseny, desenvolupament i avaluació del sistema operatiu.

Una de les característiques més destacades de Flame és que la memòria RAM es pot ajustar de 256 MB a 1 GB.  Aquesta funció li permet replicar una gran varietat de nivells de rendiment per provar el sistema operatiu i les diferents aplicacions.

Podem classificar Flame dins la gamma mitjana del mercat, amb unes especificacions més que correctes, una pantalla de 4.5 polzades i totalment desbloquejat. A més a més, se li proporcionaran immediatament totes les actualitzacions del sistema operatiu que vagin sortint. Tot un dispositiu de referència de bona qualitat i a un preu assequible que vindrà d’allò més bé a la comunitat de desenvolupadors.

Especificacions tècniques

 • Qualcomm MSM8210 Snapdragon, 1.2GHz processador de doble nucli
 • Pantalla 4.5 “(FWVGA 854 × 480 píxels)
 • Càmeres: Posterior: 5MP amb enfocament automàtic i flash / Frontal: 2MP
 • Freqüència: GSM 850/900/1800/1900 MHz
 • UMTS 850/900/1900/2100MHz
 • 8 GB de memòria, ranura MicroSD
 • 256 MB – 1 GB de RAM (ajustable pel desenvolupador)
 • A-GPS, NFC
 • Suport Dual SIM
 • Capacitat de la bateria: 1800 mAh
 • WiFi: 802.11 b / g / n, Bluetooth 3.0, Micro USB

El preu del terminal és de 170 dòlars, estarà en prevenda fins al 10 de juny i els terminis d’enviament estaran sobre les quatre setmanes aproximadament. Si ja ets un desenvolupador del Firefox OS o ho vols ser en un futur no molt llunyà, aquest és el teu mòbil.

Flame, el telèfon dels desenvolupadors del Firefox OS

Share Button