Chris Beard serà el nou CEO de Mozilla

Chris BeardDesprés de la dimissió de Brendan Eich, Mozilla havia de trobar un nou executiu en cap. Finalment s’ha fet públic el nom de l’escollit, Chris Beard. De fet ell havia estat el CEO interí des de la dimissió d’Eich.

Eich va incorporar-se a Mozilla el 2004, poc abans del llançament del Firefox 1.0 i ha estat dins l’organització des de llavors, exceptuant el darrer any, que ha treballat per l’empresa Greylock Partners. Al llarg de la seva carrera també ha treballat per altres empreses com HP o Sun Microsystems.

Beard tindrà l’objectiu de mantenir el Firefox com un navegador amb prou pes per influenciar en l’obertura del web. També està al punt de mira l’expansió del Firefox OS i materialitzar les Firefox Accounts que permetran sincronitzar no només les dades del navegador, sinó també les del telèfon i potser altres dispositius.

Share Button