Whatsapp web arriba al Firefox

Whatsapp arriba al Firefox
Amb unes setmanes de retard respecte el navegador Chrome, el servei web de Whatsapp ja és compatible amb el navegador Firefox.

Tal com havia anunciat la companyia de Mark Zuckerberg, aquesta setmana el servei web de Whatsapp ha començat a expandir la seva presència i ja és compatible amb els navegadors Firefox i Opera. Els usuaris d’Internet Explorer i de Safari hauran d’esperar una mica més. Els usuaris d’un iPhone tampoc podran, de moment, sincronitzar el seu compte amb la versió web del popular servei de missatgeria.

Sembla ser que el retard en els diferents navegadors es deu a la compatibilitat amb WebRTC, l’estàndard que permet als navegadors realitzar trucades de veu, xat de vídeo i especialment comunicació en temps real.

Per accedir-hi, només haurem d’escanejar un codi QR de la pàgina web de Whatsapp des de l’apartat Whatsapp web de l’aplicació del mòbil. Un cop sincronitzat el telèfon i el lloc web es podran enviar i rebre missatges i notificacions des de l’ordinador tal com si s’estigués utilitzant el telèfon.

Per reduir l’ús de dades ens recomanen tenir el mòbil connectat al wi-fi.

Share Button