Firefox per Android arriba als 100 milions de descàrregues

Des de mozilla.cat estem molt contents d’anunciar que el Firexox per Android ha arribat a la extraordinària xifra de 100 milions de descàrregues a la Google Play, amb una qualificació de 4,3 estrelles sobre 5.

El Firefox per Android és un dels navegadors web més personalitzables del mercat gràcies als seus complements i extensions, amb un munt de característiques que ens ajuden a protegir la nostra privacitat en línia i a fer més segur l’accés al web.

FIrefox per Android

Mozilla sempre s’ha centrat en oferir un producte compromès amb la missió de promoure els estàndards oberts, la innovació i les oportunitats al web. En utilitzar el Firefox com el vostre navegador per Android, reforceu la missió de mantenir Internet viva i accessible, perquè persones d’arreu del món puguin ser contribuïdores informades i creadores del web.

Creiem que aquest acte de col·laboració a través d’una plataforma oberta és imprescindible per al creixement personal i per al nostre futur col·lectiu. Per aquest motiu, els voluntaris de mozilla.cat volem agrair-vos la vostra confiança i animar-vos a seguir ajudant-nos a portar el Firefox a més gent cada dia.

 

 

Share Button