Pocket s’integra amb el Firefox

firefox-pocket

El Firefox s’ha actualitzat a la versió 38.0.5. Una actualització menor però que arriba amb una novetat força interessant, la integració del servei Pocket amb el navegador de Mozilla.
El Pocket és un complement que permet guardar webs per llegir més tard sense necessitat d’instal·lar cap extensió.

Amb aquest moviment, tots els usuaris de Pocket podran guardar el seu contingut en el servei i veure-ho des del mòbil o des de qualsevol dispositiu que tingui l’aplicació o l’extensió de Pocket instal·lada.

És la primera vegada que un servei de tercers s’integra nativament amb el navegador Firefox. Amb aquesta integració el servei Pocket pot augmentar significativament el seu nombre d’usuaris mentre que el navegador ofereix un pràctic servei integrat i valor afegit.

L’extensió Pocket apareix com un nou botó a la barra d’adreces del Firefox des d’on podem identificar-nos mitjançant un correu electrònic o un compte de Mozilla. Un cop haguem iniciat sessió, se’ns carregarà la web de Pocket amb tots els enllaços que ja havíem guardat anteriorment.

Share Button