El Firefox ja està disponible per a dispositius iOS

Captura de pantalla del Firefox per a iOSDesprés d’una història amor-odi entre el Firefox i l’iOS, fa uns mesos Mozilla va fer pública la seva intenció de publicar una versió del popular navegador per a dispositius Apple. Durant aquest any hem anat rebent notícies del seu desenvolupament i des de fa unes setmanes ja es podia trobar a les App Stores d’alguns països.

Finalment, Mozilla ha fet el pas i el navegador ja està disponible per a tothom qui tingui un iPhone, iPad o iPod Touch. Incorpora les funcionalitats més interessants del Firefox per a ordinadors i Android, com és la sincronització d’adreces d’interès, la navegació privada i una interfície en consonància amb els dissenys en altres plataformes.

Cal remarcar que per limitacions de les llicències d’Apple, el motor del Firefox per a iOS és el WebKit (el que utilitza el Safari) en comptes del Gecko, que utilitzen el Firefox de totes les altres plataformes. Malgrat això, l’experiència d’usuari és idèntica que si s’estigués utilitzant un Firefox fet a mida.

Podeu trobar el Firefox a l’App Store. Per als qui tingueu un telèfon o tauleta amb Android, recordeu que també està disponible a la Play Store de Google.

Share Button