El Firefox Focus arriba a l’Android

Els usuaris de sistemes iOS fins ara tenien dues opcions per utilitzar un navegador de Mozilla als seus dispositius: el Firefox i el Firefox Focus. La setmana passada Mozilla va publicar aquest segon també per a Android.

El Firefox Focus és un navegador enfocat a protegir la privadesa dels usuaris i oferir un navegador lleuger i ràpid. És per això que aquest navegador bloqueja la publicitat i altres elements que puguin fer seguiment de l’usuari, això no només millora la privadesa de qui l’utilitzi, sinó que fa que les pàgines web carreguin molt més ràpid!

Pantalla inicial del Firefox Focus

I és que la velocitat és un punt fort d’aquest navegador. S’ha mantingut la interfície el més simple possible i, a canvi de perdre algunes funcionalitats com la navegació per pestanyes o les adreces d’interès, ofereix un rendiment excel·lent.

Possiblement voldreu tenir alhora instal·lat el Firefox i el Firefox Focus: el Firefox de sempre permet una experiència a Internet més semblant a la dels navegadors d’escriptori: pestanyes, historial, adreces d’interès, sincronització, etc. En canvi, el Firefox Focus és ideal per quan volem fer una consulta ràpida o obrir un enllaç d’alguna xarxa social sense cap distracció.

Navegació del Firefox FocusTant el Firefox com el Firefox Focus, estan disponibles en català i els podeu instal·lar des de les fitxes de Softcatalà enllaçades a baix o des de la Play Store i l’App Store.

Share Button