El Firefox Nigthly ja està disponible a la botiga Google Play d’Android

Amb l’objectiu d’augmentar el nombre d’usuaris de la versió Nightly del Firefox Mozilla ha publicat aquesta versió a la Play Store d’Android, sumant-se als canals estable i beta que ja estaven disponibles des de feia temps. Fins ara, qui volgués utilitzar la versió Nigthly, se l’havia de descarregar manualment del web de Mozilla i donar permisos a l’Android per instal·lar programes de tercers, una tasca molt més feixuga que instal·lar-ho directament des de la Play Store.

La versió Nightly és una versió del Firefox que s’actualitza cada dia i que incorpora les novetats del Firefox entre 6 i 12 setmanes abans que arribin a la versió estable. Està destinada a usuaris que vulguin ajudar a provar els canvis més recents del navegador encara que això pugui implicar una pèrdua d’estabilitat o l’aparició d’errors puntuals.

Firefox per a Android

Recordeu que es pot configurar el Firefox per a Android perquè sincronitzi les adreces d’interès, l’historial, etc. amb el Firefox d’escriptori a través del Firefox Sync. Fa poc també es va afegir l’opció d’enviar pestanyes d’un dispositiu a l’altre.

Els usuaris d’iOS, podeu demanar rebre les versions prèvies del Firefox a través d’aquest formulari.

Share Button