El Firefox Nightly estrena logo

Mozilla continua centrant esforços a fer la versió Nightly del Firefox una versió atractiva per als usuaris avançats. L’última novetat ha estat crear-li un nou logotip.

Logotip del Firefox Nightly

El logo és molt semblant al del Firefox estable, però el panda vermell apareix amb tons blaus. De fet, recorda una mica al logotip de la versió per a desenvolupadors del Firefox:

Firefox-Developer-Edition

Per a la nostàlgia, doncs, queda l’antic logotip del Nightly:

Logotip del Firefox Nightly

Que al seu moment, venia del logotip de Minefield, el que anteriorment eren les versions Nightly. En aquell cas, sí que quedava clar que era una versió de proves on “tot podia explotar”.

Firefox Minefield

Afortunadament això ha canviat i la versió Nightly del Firefox és força estable avui en dia. L’objectiu és aconseguir el màxim d’usuaris per a aquesta versió de proves, de manera que tots els canvis que es vagin afegint al codi, es provin abans d’arribar a la versió estable.

El nou logo arribarà també al Firefox estable?

Malgrat que no està confirmat, diversos internautes especulen que el logotip del Firefox estable també es podria actualitzar amb el nou estil, però mantenint el panda vermell de color taronja com sempre.

Tots aquests canvis coincideixen amb els preparatius per al llançament de la versió 57 del Firefox prevista per al novembre, una versió que oferirà una nova interfície i el desembarcament dels primers canvis del projecte Quantum, que pretén oferir un motor de renderització que funcioni en paral·lel per a oferir un millor rendiment.

Share Button