Col·laboreu-hi

Podeu ajudar la comunitat catalana de Mozilla de la manera que millor sapigueu.

Traducció

Si voleu involucrar-vos de manera regular en la traducció del programari de Mozilla amb Softcatalà, seguiu les instruccions de la pàgina anterior i expliqueu en què voleu col·laborar a la llista de traducció. Caldrà, òbviament, que parleu i escriviu anglès fluid i tingueu un coneixement de català alt. No sempre són necessàries habilitats tècniques, però no estan de més i us permetran col·laborar en més projectes.

Bloc

També podeu ajudar-nos amb el manteniment del bloc de Mozilla.cat, consisteix en escriure articles al bloc relacionats amb Mozilla, els seus productes (Firefox, Firefox OS, Thunderbird…) i els seus principis. La dedicació pot variar depenent de cada persona i no calen habilitats tècniques, però sí un bon nivell de català per escriure correctament.

Per participar podeu enviar un correu a algun dels actuals redactors del bloc. Per exemple l’Albert: aljullu[at]softcatala.cat indicant que estaríeu interessant en participar.

Promoció

Podeu difondre els principis i aplicacions basades en la tecnologia de Mozilla també d’altres maneres.

Per exemple, afegint alguns dels bàners o botons que s’ofereixen a continuació al vostre lloc web. Recordeu que s’hauria d’enllaçar a http://www.mozilla.cat o altres llocs web del projecte Mozilla traduïts al català, p. ex. sobre el Firefox. Trobareu més material gràfic, en anglès, a Firefox Affiliates.

Si teniu coneixements d’edició gràfica, també en podeu crear de propis i passar-nos-los perquè els distribuïm des d’aquest espai.

També ens podeu ajudar a difondre les nostres pàgines a les xarxes socials i evidentment seguir-nos si encara no ho feu:

No responses yet

Envia un comentari

 1. Enric Torrent escrigué el :

  Sabeu perquè des de la versió 17 el Thunderbird es penja en el moment en què vaig a enviar un correu? Ho he provat en diferents idiomes i en Windows XP i 7 i passa sempre. També ho he provat amb la versió 18 que el programa em diu que em baixi, però ni així. Per tant, m’he de quedar amb la versió 16, que sí que funciona.

 2. Sílvia escrigué el :

  Hola!

  Ja fa anys que utilitzo Mozilla i m’agradaria col·laborari com a provadora de noves aplicacions, però m’agradaria més si pugués cobrar per això 🙂

  Estic en recerca activa de feina i el mon internet i comunicacions m’apassiona, no sé si contempleu aquesta possibilitat.

  On puc enviar-vos CV o veure oportunitats de feina?

  Gràcies!

 3. Sílvia escrigué el :

  Una altra coseta: fa cosa d’uns 15 dies que quan obro el navegador, no em surt mozilla per defecte, sinó “claro search – mozilla” i és un rollo, perquè passa? com puc solucionar-ho?

  He esborrat un programa que se m’havia instal·lat, no sé com, que es deia així “claro-search” i he esborrat aquesta adreça dels navegadors, però segueix obrint-se com a navegador principal.

  Gràcies!

 4. Pingback de Vols col·laborar amb el bloc de Mozilla.cat? | mozilla.cat on ::

  […] Recordeu que podeu contribuir també a la traducció dels programes i webs de Mozilla des del projecte de Softcatalà o a la difusió del Firefox amb els nostres bàners. […]

Cal iniciar una sessió per enviar un comentari.