Qui som?

La comunitat catalana de Mozilla és un grup de persones que fa créixer un projecte comú amb la seva dedicació voluntària. Hi ha també unes persones que poden servir de contacte:

Anna Barberà Maré (abarbera a softcatala.cat)
Adaptació gràfica dels llocs web de la comunitat catalana de Mozilla (fins ara firefox.cat).
Eduard Gamonal Capdevila (egamonal a softcatala.cat)
Tradueix el Web de mozilla-europe.org, col·labora amb la localització del Bandwagon i ocasionalment amb el SUMO. També desenvolupa Mozilla.cat i col·labora amb Mozilla Community Sites.
Toni Hermoso Pulido (toniher a softcatala.cat)
Tasques de catalanització Mozilla, que inclou la coordinació del projecte, de la traducció del Firefox i SeaMonkey i revisió d’aquests i altres programes. També tradueix algunes extensions (DOM Inspector, Chatzilla, Debugger…), i corregeix i ajuda en la traducció de les pàgines Web de Mozilla (AMO, mozilla-europe.org, mozilla.com). Així mateix, revisa i col·labora en l’ajuda del Firefox.
Albert Juhé Lluveras (aljullu a softcatala.cat)
Escriu les notícies de Mozilla.cat i tradueix el Songbird i el seu projecte germà el Nightingale.
Alina Mierlus (alina a softcatala.cat)
Col·labora amb la fundació Mozilla a nivell global en avançar els principis i la missió de Mozilla.  Ajuda en l’organització d’esdeveniments presencials de Mozilla.
Joaquim Pérez (joaquimperez a softcatala.cat)
Fa tasques de traducció del Thunderbird, del Sunbird i del Lightning, a més de la part del Calendar en el SeaMonkey i el web de complements, l’AMO.
Jordi Serratosa (jordis a softcatala.cat)
Localització de diverses extensions del Firefox i Thunderbird. Revisió de la interfície dels diversos productes de Mozilla. Revisió i col·laboració en l’ajuda del Firefox i en les diferents pàgines web de Mozilla.

Volem agrair a les persones següents que hagin participat en un moment o altre en el projecte: Quico Llach, Jordi Coll, Jesús Corrius, Jordi Mas, Miquel Piulats, Xavi Caballé, Jordi Jover, Fingal Nogera, Ricard Vaque, Tirs Abril, Antoni Camon, Jordi Mallach, Marc Tubella, Josep Ma Ferrer, Jordi Capel, Ernest Adrogué, Vicent Fornés, Pau Cabot, Daniel Portella, Jaume Bargalló, Xavi Ivars, Oriol Gonzalez, Josep Puigdemont, Fernando Verdú, Marc Belzunces, Joan Sala Soler, Hèctor Batalla, Albert Lombarte, Gerard Farràs i Ballabriga, Xevi Serrats, Álvaro Martínez Majado, Diana Coromines, Elisabet Pérez.

Moltes gràcies també a tots aquells que hi ajudeu d’una o altra forma.